15 Δεκ 2011

Φούλλης... πολιτικά υποκριτής και ψεματάρης!



Φούλλης... πολιτικά υποκριτής και ψεματάρης!

Προπηλακίστηκε ο Αβέρωφ

Διαδηλωτές προπηλάκισαν τον αναπληρωτή πρόεδρο του Δησύ Αβέρωφ Νεοφύτου έξω από την Βουλή κατά την είσοδο αλλά και κατά την έξοδό του από το Κοινοβούλιο.
Τον αποκάλεσαν ψεύτη και προδότη και ότι δεν πρόκειται να τον ξαναψηφίσουν.
Σχολιάζοντας τα γεγονότα λίγη ώρα αργότερα στα κεντρικά γραφεία του ΔΗΣΥ, ο κύριος Νεοφύτου είπε ότι προτιμά να τον βρίζουν σήμερα παρά να τον καταριούνται αύριο τα παιδιά αυτών που τον έβρισαν γιατί δεν έλαβε μέτρα και η Κύπρος ακολούθησε την τύχη της Ελλάδας.
Ταυτόχρονα κατήγγειλε ότι τους προπηλακισμούς έκαναν στελέχη της ΠΕΟ.
Σε υπόδειξη δημοσιογράφου ότι αυτοί που τον προπηλάκισαν ανήκουν στην ΣΕΚ ο κύριος Νεοφύτου είπε ότι το κόμμα του διαθέτει 22 βουλευτές από τους 56 και ότι τα μέτρα παίρνει στη Βουλή, το υπουργείο Οικονομικών μετά από έγκριση του υπουργικού συμβουλίου του Δημήτρη Χριστόφια.

"Όφειλα να πάω στη Βουλή"

"Άκουσα τον κ. Πάμπη Κυρίτση και τον εκπρόσωπο της ΠΕΟ στο στούντιο του ΡΙΚ να ισχυρίζονται ότι επειδή γνώριζα τι θα συνέβαινε στην είσοδο της βουλής, προκάλεσα εγώ τους προπηλακισμούς των συγκεντρωμένων, επειδή προχώρησα και εισήλθα στο κτίριο της βουλής" αναφέρει σε έγγραφη δήλωσή του ο Αβέρωφ Νεοφύτου
"Έπρεπε να μην πάω στη σύσκεψη των αρχηγών και εκπροσώπων των κομμάτων όπου θα συζητούνταν κρίσιμα θέματα της κυπριακής οικονομίας, επειδή γνώριζα τι θα συνέβαινε; Όφειλα να πάω, ανεξαρτήτως των αντιδράσεων οποιουδήποτε, και αυτό συνειδητά έπραξα".

www.kathimerini.com.cy 13/12/2011
---------------------------
Για το ίδιο θέμα δες την ανάρτηση με τίτλο:
"Μα δε καταλαβαίνει ότι γίνεται γελοίος;".
Aπό το blog "νέος ελληνοκύπριος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...